Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Штимер Л. Т. Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м’ясопереробних підприємств / Л. Т. Штимер // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки. - 2011. - № 3. - С. 175-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2011_3_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Штимер Л. Т. Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м’ясопереробних підприємств / Л. Т. Штимер // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки. - 2011. - № 3. - С. 175-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2011_3_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |