Марченко І. О. 
Сировинна база формування світового та вітчизняного ринку безлактозної молочної продукції / І. О. Марченко // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 13. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_13_13
  Повний текст PDF - 500.59 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Марченко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Марченко І. О. Сировинна база формування світового та вітчизняного ринку безлактозної молочної продукції / І. О. Марченко // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 13. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_13_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського