Наукова періодика України | Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету | ||
Пшенична Т. М. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію / Т. М. Пшенична, Ю. В. Кирилюк // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 11. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_11_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пшенична Т. М. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію / Т. М. Пшенична, Ю. В. Кирилюк // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 11. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_11_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |