Наукова періодика України | Науковий вісник Херсонського державного університету | ||
Кіфоренко О. В. Покращення якості сировини як джерело підвищення конкурентоспроможності продукції на регіональному продовольчому ринку / О. В. Кіфоренко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 7(2). - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_7%282%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кіфоренко О. В. Покращення якості сировини як джерело підвищення конкурентоспроможності продукції на регіональному продовольчому ринку / О. В. Кіфоренко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 7(2). - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_7(2)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |