Наукова періодика України Науковий вісник Херсонського державного університету


Шубчік О. А. 
Основні положення формування мереж підприємств ресторанного господарства в умовах сучасної економіки / О. А. Шубчік // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 5(3). - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_5%283%29__31
  Повний текст PDF - 646.571 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шубчік О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шубчік О. А. Основні положення формування мереж підприємств ресторанного господарства в умовах сучасної економіки / О. А. Шубчік // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 5(3). - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_5(3)__31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського