Наукова періодика України | Professional pedagogics | ||
Кравець С. Г. Ключові компетентності в оновленні змісту професійної підготовки фахівців ресторанного сервісу / С. Г. Кравець // Науковий вісник Інституту професійно-технічної освіти НАПН України. Професійна педагогіка. - 2013. - № 6. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvipto_2013_6_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравець С. Г. Ключові компетентності в оновленні змісту професійної підготовки фахівців ресторанного сервісу / С. Г. Кравець // Науковий вісник Інституту професійно-технічної освіти НАПН України. Професійна педагогіка. - 2013. - № 6. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvipto_2013_6_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |