Наукова періодика України | Наукові вісті Далівського університету | ||
Пашко В. М. Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю / В. М. Пашко, С. В. Тютюнников. // Наукові вісті Далівського університету. - 2017. - № 13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пашко В. М. Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю / В. М. Пашко, С. В. Тютюнников. // Наукові вісті Далівського університету. - 2017. - № 13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |