Наукова періодика України Наукові вісті Далівського університету


Пашко В. М. 
Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю / В. М. Пашко, С. В. Тютюнников. // Наукові вісті Далівського університету. - 2017. - № 13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_10
  Повний текст PDF - 671.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пашко В.
  • Тютюнников С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пашко В. М. Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю / В. М. Пашко, С. В. Тютюнников. // Наукові вісті Далівського університету. - 2017. - № 13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тютюнников Сергій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського