Наукова періодика України | Науковий вісник Чернівецького університету | ||
Волощук А. Г. Природні мінеральні сорбенти в харчових технологіях / А. Г. Волощук, І. М. Кобаса, М. П. Богданюк, Г. П. Петрова // Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія. - 2013. - Вип. 658. - С. 141-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_chem_2013_658_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Волощук А. Г. Природні мінеральні сорбенти в харчових технологіях / А. Г. Волощук, І. М. Кобаса, М. П. Богданюк, Г. П. Петрова // Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія. - 2013. - Вип. 658. - С. 141-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_chem_2013_658_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |