Наукова періодика України | Науковий вісник [Одеського національного економічного університету] | ||
Дробот Т. Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України / Т. Дробот, С. Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2018. - № 1. - С. 71-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2018_1_8 Проаналізовано стан овочеконсервної галузі України, тенденції та перспективи її розвитку в умовах ринкової економіки. Розглянуто проблеми продовольчій безпеки країни, формування і функціонування овочевої галузі, проблеми її розвитку в країні. Запропоновано основні шляхи вирішення цих проблем. Розглянуто, що факторами успішної діяльності багатьох великих овочеконсервних підприємств за сучасних ринкових умов є розвиток всесезонних напрямків виробництва і реалізації продукції, співпраця з між ними та сільськогосподарськими підприємствами або створення власної сировинної бази. Одним з напрямків виходу з овочевої кризи є підвищення виробництва якісної, конкурентоспроможної продукції за доступними для населення цінами та яка має потенціал виходу на зовнішні ринки овочеконсервної продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот Т. Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України / Т. Дробот, С. Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2018. - № 1. - С. 71-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2018_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |