Наукова періодика України | Науковий вісник [Одеського національного економічного університету] | ||
Міценко Н. Розвиток підприємства на основі інфoрмацiйного та інноваційного потенціалу / Н. Міценко, А. Міщук // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2016. - № 4. - С. 191-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2016_4_17 Розглянуто проблеми розвитку підприємств споживчої кооперації на підставі використання їх інформаційного (ІП) та інноваційного (ІнП) потенціалу. Окреслено перелік проблем, що потребують вирішення під час формування ІП та ІнП кооперативних підприємств. Виокремлено чинники формування ІП та ІнП розвитку та ефективного функціонування підприємств споживчої кооперації (виробничі, техніко-технологічні, організаційні, екологічні, соціально-економічні). Надано розподіл внутрішніх і зовнішніх чинників на стимулятори та дестимулятори. Висвітлено особливості розвитку підприємств споживчої кооперації на підставі використання їх ІП та ІнП. Запропоновано концептуальну схему управління ІП та ІнП розвитку та ефективного функціонування кооперативних підприємств. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Міценко Н. Розвиток підприємства на основі інфoрмацiйного та інноваційного потенціалу / Н. Міценко, А. Міщук // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2016. - № 4. - С. 191-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2016_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |