Наукова періодика України Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління


Алєшугіна Н. О. 
Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2014. - Вип. 2. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2014_2_9
Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їх використання у справі організації даного виду туризму.
  Повний текст PDF - 189.27 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Алєшугіна Н.
  • Коваль П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Алєшугіна Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2014. - Вип. 2. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2014_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Алєшугіна Наталія Олександрівна (економічні науки)
  • Коваль Петро Федорович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського