Маргасова В. Г.
Особливості управління оборотними активами підприємств харчової промисловості України / В. Г. Маргасова, І. М. Сорока // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2013_2_19
Визначено особливості формування та управління оборотними активами на підприємствах харчової промисловості України. Наведено визначення поняття "оборотні активи". Проаналізовано сучасний стан та структура оборотних активів підприємств харчової промисловості за 2008 - 2011 рр. Наведено шляхи вдосконалення управління оборотними активами.
Цитованість авторів публікації:Маргасова В.Сорока І.
Бібліографічний опис для цитування:
Маргасова В. Г. Особливості управління оборотними активами підприємств харчової промисловості України / В. Г. Маргасова, І. М. Сорока // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2013_2_19.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Маргасова Вікторія Геннадіївна (економічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|