Маргасова В. Г. 
Особливості управління оборотними активами підприємств харчової промисловості України / В. Г. Маргасова, І. М. Сорока // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2013_2_19
Визначено особливості формування та управління оборотними активами на підприємствах харчової промисловості України. Наведено визначення поняття "оборотні активи". Проаналізовано сучасний стан та структура оборотних активів підприємств харчової промисловості за 2008 - 2011 рр. Наведено шляхи вдосконалення управління оборотними активами.
  Повний текст PDF - 250.579 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маргасова В.
  • Сорока І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маргасова В. Г. Особливості управління оборотними активами підприємств харчової промисловості України / В. Г. Маргасова, І. М. Сорока // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2013_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маргасова Вікторія Геннадіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського