Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин | ||
Назар Б. І. Комплексна оцінка якості продуктів переробки соєвих бобів / Б. І. Назар, Г. Й. Бойко, Т. І. Шарій // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2019. - Вип. 20, № 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2019_20_1_9 Обговорено технологічні характеристики переробки зерна сої, особливості фізіологічного засвоєння білкових кормових добавок, таких як соєвий шрот та макуха. Також висвітлено показники якості та безпечності у разі застосування в годівлі моногастричних та жуйних тварин, зокрема, характеристики білка щодо його розчинності, диспергованості та перетравності. Доповнено систему аналізу соєвих продуктів показниками нейтрально- та кислотно-детергентної клітковини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Назар Б. І. Комплексна оцінка якості продуктів переробки соєвих бобів / Б. І. Назар, Г. Й. Бойко, Т. І. Шарій // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2019. - Вип. 20, № 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2019_20_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |