Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин | ||
Левицький Т. Р. Перспективність застосування нового білкового концентрату (квпо) у раціонах молодняку свиней / Т. Р. Левицький, У. І. Тесарівська, Л. І. Фляк, Г. Й. Бойко, В. В. Соловйов // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2017. - Вип. 18, № 1. - С. 90-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2017_18_1_16 Удосконалення систем годівлі свиней продовжує залишатися одним із пріоритетних напрямків досліджень, що забезпечує підвищення ефективності виробництва свинини. Створення умов годівлі, адекватних фізіологічним потребам тварин, сприяє більш повній реалізації потенціалу м'ясної продуктивності за мінімальних затрат корму на одиницю продукції. Розробка повноцінних комбікормів з оптимальним вмістом протеїну, енергії, незамінимих амінокислот і біологічно активних речовин, що надають змогу одержувати високі середньодобові прирости, підвищувати ефективність біоконверсії корму на одиницю продукції і якість м'яса - актуальна проблема в галузі свинарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левицький Т. Р. Перспективність застосування нового білкового концентрату (квпо) у раціонах молодняку свиней / Т. Р. Левицький, У. І. Тесарівська, Л. І. Фляк, Г. Й. Бойко, В. В. Соловйов // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2017. - Вип. 18, № 1. - С. 90-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2017_18_1_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |