Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин | ||
Янович Д. В. Визначення вмісту афлатоксинів у ковбасних виробах / Д. В. Янович, З. С. Засадна, С. М. Кіслова, Н. А. Майба, М. В. Вовк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_44 Застосовано метод імуноферментного аналізу у поєднанні з використанням імуноафінних колонок для визначення вмісту афлатоксинів у ковбасних виробах у відповідності до вимог ДСТУ. Наведено дані, одержані під час оцінки придатності розробленої методики підготовки різних зразків ковбасних виробів за критеріями, викладеними у Рішенні Єврокомісії (2002/657/EC) від 12 серпня 2002 р. щодо виконання аналітичних методів та інтерпретації їх результатів, Рекомендаціях референс-лабораторій Євросоюзу в галузі контролю залишкових кількостей (CRLs) 20/1/2010 щодо оцінки придатності скринінгових методів для визначення залишкових кількостей ветеринарних препаратів і чинного законодавства України. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янович Д. В. Визначення вмісту афлатоксинів у ковбасних виробах / Д. В. Янович, З. С. Засадна, С. М. Кіслова, Н. А. Майба, М. В. Вовк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_44. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |