Наукова періодика України Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин


Янович Д. В. 
Визначення вмісту афлатоксинів у ковбасних виробах / Д. В. Янович, З. С. Засадна, С. М. Кіслова, Н. А. Майба, М. В. Вовк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_44
Застосовано метод імуноферментного аналізу у поєднанні з використанням імуноафінних колонок для визначення вмісту афлатоксинів у ковбасних виробах у відповідності до вимог ДСТУ. Наведено дані, одержані під час оцінки придатності розробленої методики підготовки різних зразків ковбасних виробів за критеріями, викладеними у Рішенні Єврокомісії (2002/657/EC) від 12 серпня 2002 р. щодо виконання аналітичних методів та інтерпретації їх результатів, Рекомендаціях референс-лабораторій Євросоюзу в галузі контролю залишкових кількостей (CRLs) 20/1/2010 щодо оцінки придатності скринінгових методів для визначення залишкових кількостей ветеринарних препаратів і чинного законодавства України.
  Повний текст PDF - 285.057 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янович Д.
  • Засадна З.
  • Кіслова С.
  • Майба Н.
  • Вовк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янович Д. В. Визначення вмісту афлатоксинів у ковбасних виробах / Д. В. Янович, З. С. Засадна, С. М. Кіслова, Н. А. Майба, М. В. Вовк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_44.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського