Наукова періодика України Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин


Schebentovska О. 
Cechy morfologiczne struktur różnych dodatków, wykorzystywanych w produkcji przetworów mięsnych / О. Schebentovska // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_42
  Повний текст PDF - 561.05 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Schebentovska О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Schebentovska О. Cechy morfologiczne struktur różnych dodatków, wykorzystywanych w produkcji przetworów mięsnych / О. Schebentovska // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_42.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського