Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин | ||
Schebentovska О. Cechy morfologiczne struktur różnych dodatków, wykorzystywanych w produkcji przetworów mięsnych / О. Schebentovska // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Schebentovska О. Cechy morfologiczne struktur różnych dodatków, wykorzystywanych w produkcji przetworów mięsnych / О. Schebentovska // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_4_42. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |