Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин | ||
Величко В. О. Застосування оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м´яса індиків — отримання безпечного, смачного продукту з високою харчовою цінністю / В. О. Величко, Л. І. Фляк, В. М. Куций // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 1. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_1_53 Харчування - один із найважливіших факторів, що визначає здоров'я людини. До пріоритетних напрямків науки про харчування відносять: організацію раціонального збалансованого харчування; профілактику елементарних захворювань, пов'язаних із дефіцитом білка, мікроелементів, інших незамінних факторів харчування; подальший розвиток і зміцнення системи контролю та нагляду за якістю і безпекою продовольчої сировини та харчових продуктів. Раціональне харчування у системі забезпечення здоров'я населення країни - це найважливіший важіль, що забезпечує підтримку працездатності та творчого і культурного потенціалу нації. Державна політика в галузі здорового харчування базується на заходах, що забезпечують задоволення потреб різних категорій населення в раціональному харчуванні з врахуванням традицій, звичок та економічного становища. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Величко В. О. Застосування оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м´яса індиків — отримання безпечного, смачного продукту з високою харчовою цінністю / В. О. Величко, Л. І. Фляк, В. М. Куций // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 1. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_1_53. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |