Наукова періодика України Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин


Лемішевський В. М. 
Гістохімічна та ультраструктурна характеристика дванадцятипалої кишки свиней при згодовуванні кормів із різним вмістом пробіотиків / В. М. Лемішевський // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2013. - Вип. 14, № 3-4. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2013_14_3-4_45
Наведено гістохімічну та ультраструктурну характеристику стінки дванадцятипалої кишки поросят у разі згодовування кормів з різним вмістом пробіотиків. Встановлено, що згодовування молодняку свиней кормів із додаванням пробіотиків Probion-forte в дозі 1 г/кг та Bioplus 2B в дозі 0,4 г/кг протягом 42-х діб сприяє зростанню кількості плазмоцитів у слизовій оболонці дванадцятипалої кишки, гіпертрофії і гіперплазії ультраструктур ентероцитів.
  Повний текст PDF - 1.476 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лемішевський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лемішевський В. М. Гістохімічна та ультраструктурна характеристика дванадцятипалої кишки свиней при згодовуванні кормів із різним вмістом пробіотиків / В. М. Лемішевський // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2013. - Вип. 14, № 3-4. - С. 231-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2013_14_3-4_45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лемішевський Володимир Михайлович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського