Наукова періодика України Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН


Рубан Н. O. 
Якісні показники м’яса молодняку гусей за згодовування лецитину / Н. O. Рубан // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_26
  Повний текст PDF - 441.639 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рубан Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рубан Н. O. Якісні показники м’яса молодняку гусей за згодовування лецитину / Н. O. Рубан // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського