Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН | ||
Рубан Н. O. Якісні показники м’яса молодняку гусей за згодовування лецитину / Н. O. Рубан // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рубан Н. O. Якісні показники м’яса молодняку гусей за згодовування лецитину / Н. O. Рубан // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |