Наукова періодика України | Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН | ||
Піскун В. І. Фізико-хімічні властивості молока та його в’язкість / В. І. Піскун, В. Я. Ходарєв // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 119-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Піскун В. І. Фізико-хімічні властивості молока та його в’язкість / В. І. Піскун, В. Я. Ходарєв // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 119-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |