Наукова періодика України Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН


Піскун В. І. 
Фізико-хімічні властивості молока та його в’язкість / В. І. Піскун, В. Я. Ходарєв // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 119-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_22
  Повний текст PDF - 1.483 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Піскун В.
  • Ходарєв В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Піскун В. І. Фізико-хімічні властивості молока та його в’язкість / В. І. Піскун, В. Я. Ходарєв // Науково-технічний бюлетень. - 2015. - № 114. - С. 119-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2015_114_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Піскун Віктор Іванович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського