Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Зав’ялов В. Л. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини / В. Л. Зав’ялов, Т. Г. Мисюра, Ю. В. Запорожець, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 5. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_5_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зав’ялов В. Л. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини / В. Л. Зав’ялов, Т. Г. Мисюра, Ю. В. Запорожець, Н. В. Попова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 5. - С. 83-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_5_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |