Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Алексеенко М. С. Отимизация технологических условий получения кислотногидролизованного крахмала / М. С. Алексеенко, В. В. Литвяк, Н. М. Новикова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 4. - С. 188-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_4_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Алексеенко М. С. Отимизация технологических условий получения кислотногидролизованного крахмала / М. С. Алексеенко, В. В. Литвяк, Н. М. Новикова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 4. - С. 188-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_4_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |