Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Авдєєва Л. Ю. Дослідження впливу гідродинаміки потоку рідини в соплі вентурі на інтенсивність виникнення кавітації / Л. Ю. Авдєєва, А. А. Макаренко, Е. К. Жукотський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 3. - С. 145-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_3_18 Проведено огляд основних ефектів, які супроводжують виникнення кавітації. Показано особливості руху потоку в гідродинамічних кавітаторах статичного типу. На основі проведеного теоретичного аналізу зроблено висновок про те, що на виникнення і розвиток гідродинамічної кавітації мають вплив ряд гідродинамічних факторів: форма меж течії, параметри течії і критичний тиск P Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Авдєєва Л. Ю. Дослідження впливу гідродинаміки потоку рідини в соплі вентурі на інтенсивність виникнення кавітації / Л. Ю. Авдєєва, А. А. Макаренко, Е. К. Жукотський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 3. - С. 145-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_3_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |