Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сімахіна Г. О. 
Обґрунтування складу та спосіб отримання композиції харчових волокон різноспрямованої дії / Г. О. Сімахіна, Р. Ю. Науменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 2. - С. 243-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_2_26
  Повний текст PDF - 376.422 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Науменко Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Обґрунтування складу та спосіб отримання композиції харчових волокон різноспрямованої дії / Г. О. Сімахіна, Р. Ю. Науменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 2. - С. 243-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_2_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського