Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Шаркова Н. О. 
Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до розпилювального сушіння / Н. О. Шаркова, Т. Я. Турчина, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 240-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_29
  Повний текст PDF - 577.435 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаркова Н.
  • Турчина Т.
  • Жукотський Е.
  • Декуша Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаркова Н. О. Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до розпилювального сушіння / Н. О. Шаркова, Т. Я. Турчина, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 240-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Турчина Тетяна Яківна (технічні науки)
  • Декуша Ганна Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського