Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сардаров А. М. 
Дослідження структурних характеристик і кінетики процесу сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, Г. Г. Шершньов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_15
  Повний текст PDF - 592.337 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сардаров А.
  • Маяк О.
  • Шершньов Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сардаров А. М. Дослідження структурних характеристик і кінетики процесу сушіння рослинної сировини у вібраційній вакуумній сушарці / А. М. Сардаров, О. А. Маяк, Г. Г. Шершньов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маяк Ольга Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського