Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Мацук Ю. А. 
Обґрунтування технології снеків з використанням м’ясного сушеного напівфабрикату / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 5. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_5_23
  Повний текст PDF - 363.979 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мацук Ю.
  • Марченко І.
  • Пасічний В.
  • Маринін А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мацук Ю. А. Обґрунтування технології снеків з використанням м’ясного сушеного напівфабрикату / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 5. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_5_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського