Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Гніцевич В. А. 
Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза / В. А. Гніцевич, Ю. М. Гончар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 2. - С. 202-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_2_24
  Повний текст PDF - 400.319 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Гончар Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза / В. А. Гніцевич, Ю. М. Гончар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 2. - С. 202-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського