Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гніцевич В. А. Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза / В. А. Гніцевич, Ю. М. Гончар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 2. - С. 202-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гніцевич В. А. Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза / В. А. Гніцевич, Ю. М. Гончар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 2. - С. 202-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |