Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сінат-Радченко Д. Є. Наближена оцінка термінів зберігання заморожених харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 2. - С. 139-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_2_17 Сучасні технології холодильного оброблення харчових продуктів передбачають створення так званого холодильного ланцюга, щоб забезпечувати безперервний вплив холоду на продукт від вироблення до зберігання у споживача. Під час проектування такого ланцюга необхідно для кожної його ланки (заготівельні, виробничі, розподільчі, транспортні, торговельні, побутові холодильники, а також холодильний транспорт) передбачити умови зберігання, які б забезпечили прийнятну якість продукту з мінімальними втратами за мінімальних затрат коштів. Найважливішим регульованим параметром під час зберігання заморожених харчових продуктів є температура зберігання (t Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сінат-Радченко Д. Є. Наближена оцінка термінів зберігання заморожених харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 2. - С. 139-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |