Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Березянко Т. В. Соціально-трудові практики підприємств харчової промисловості / Т. В. Березянко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 58-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_9 Інструментом створення безконфліктної системи розвитку в ринкових умовах визнано впровадження системи суспільної та соціальної відповідаль ності бізнесу, тому аналіз соціально-трудових практик підприємств харчової промисловості став головним акцентом даного дослідження. Використовувалась адаптована до національних умов методика ЄС, деякі прогалини доповнювались відповідями індивідуальних інтерв'ю. Стандарти відповідальних трудових відносин європейського ринкового суспільства потребують впровадження у щоденну практику діяльності компанії. З метою аналізу трудової практики підприємств досліджено стратегію оплати, періодичність зміни ставки, стратегію винагороди, змінні бонуси, розбіжності оплати окремих посад. Приділено ставленню керівників до персоналу, як до конкурентної переваги. В результаті дослідження виявлено ставлення працівників до компанії та визначено рівень конфліктності між працівниками, менеджментом і власниками. Дослідження завершене оцінкою рівня корпоративної соціальної відповідальності, виконаного за методикою ЄС. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Березянко Т. В. Соціально-трудові практики підприємств харчової промисловості / Т. В. Березянко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 58-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |