Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шаркова Н. О. Дослідження динамічної в’язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша, Л. О. Костянець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаркова Н. О. Дослідження динамічної в’язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке / Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша, Л. О. Костянець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |