Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Гусятинська Н. А. 
Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc / Н. А. Гусятинська, Т. М. Нечипор // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 199-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_25
Досліджено вплив декстрану на технологічну якість дифузійного та очищеного соків. Підтверджено, що в результаті наявності декстрану спотворюється показник вмісту сахарози за методом прямої поляризації, що призводить до його завищення порівняно з дійсним значенням. Встановлено високу ефективність сучасних дезінфікуючих засобів щодо пригнічення розвитку слизоутворювальних бактерій роду Leuconostoc. Підтверджено можливість їх використання на різних технологічних стадіях бурякоцукрового виробництва для запобігання розвитку слизистого бактеріозу.
  Повний текст PDF - 742.394 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гусятинська Н.
  • Нечипор Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гусятинська Н. А. Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc / Н. А. Гусятинська, Т. М. Нечипор // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 199-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гусятинська Наталія Альфредівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського