Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 192-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_24 Описано результати теоретичних і експериментальних досліджень зміни режимів термооброблення затяжного печива при внесенні до його складу зшитого крохмалю, білкових ізолятів та інуліну. Увагу приділено впливу зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на зміну співвідношення форм вологи в тіста для затяжного печива. Доведено суттєвий вплив нової сировини на зростання кількості зв'язаної вологи в тісті та її зв'язок з тривалістю термооброблення. Встановлено, що внесення зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів подовжує тривалість термообробки затяжного печива на 8 - 12 %. Визначено оптимальні режими термооброблення затяжного печива спеціального призначення з новою сировиною, які забезпечують належні органолептичні показники та високу якість готової продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 192-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |