Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Бортнічук О. В. Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 138-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_18 Описано вплив лецитину та ферментативної модифікації лактози на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками й сухою молочною сироваткою. Показано зміни в якісних і кількісних характеристиках хлібопекарських дріжджів, встановлено закономірності цукроутворення в тісті на початку та за 180 хв його бродіння при сумісному використанні обраної сировини й поліпшувачів. Досліджено вплив сухої молочної сироватки, пшеничних висівок, лецитину та ферментативної модифікації лактози на показники активної й титрованої кислотності в тісті. Доведено ефективність використання лецитину та ферменту <$E beta>-галактозидази для приготування хлібобулочних виробів із використанням молочної сироватки й пшеничних висівок. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бортнічук О. В. Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 138-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |