Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Бортнічук О. В. 
Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 138-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_18
Описано вплив лецитину та ферментативної модифікації лактози на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками й сухою молочною сироваткою. Показано зміни в якісних і кількісних характеристиках хлібопекарських дріжджів, встановлено закономірності цукроутворення в тісті на початку та за 180 хв його бродіння при сумісному використанні обраної сировини й поліпшувачів. Досліджено вплив сухої молочної сироватки, пшеничних висівок, лецитину та ферментативної модифікації лактози на показники активної й титрованої кислотності в тісті. Доведено ефективність використання лецитину та ферменту <$E beta>-галактозидази для приготування хлібобулочних виробів із використанням молочної сироватки й пшеничних висівок.
  Повний текст PDF - 438.775 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бортнічук О.
  • Доценко В.
  • Цирульнікова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бортнічук О. В. Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 138-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бортнічук Олег Вікторович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  • Цирульнікова Віта Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського