Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 229-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%282%29__29 Досліджено механізм встановлення рівноважного стану горілок у процесі створення водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації технологічної води на стадії Na-катіонітного зм'якшення. Експериментально доведено залежність швидкості та характеру встановлення термодинамічної рівноваги - релаксації водно-спиртових систем за стабілізації гідроксильної групи протонів етанолу та води. Використано методи: <^>1 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, С. Ю. Суйков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 229-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |