Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%282%29__19 Наведено результати впровадження інноваційних технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення щоденного вжитку, в основу яких покладено форми та методи внесення функціональних інгредієнтів для регулювання за хімічним складом раціонів харчування. Новітехнології розроблено із застосуванням сучасних способів капсулювання, структурування методом іонотропного гелеутворення, регулювання хімічного складу з метою мінімізації калорійності під час складання раціонів, максимізації корисності їжі за умови дотримання балансу енерговитрат організму й оптимізації технологічного процесу тощо. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |