Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Іоргачова К. Г. Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, О. М. Котузаки // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 217-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%281%29__27 Обгрунтовано вибір борошняних кондитерських виробів, при виробництві яких доцільно використовувати різні види борошна: безамілозне борошно - при виготовленні кексів на дріжджах, сирцевих і заварних пряників; нехлібопекарські види борошна, в т.ч. безглютенові - для бісквітів. Визначено технологічні властивості борошна з пшениці-ваксі вітчизняної селекції та борошна з продуктів переробки зернових і круп'яних культур, зокрема побічних, що розрізняються видом і способом обробки зернівки при їх виробництві. Розроблено заходи й технологічні рішення для інтенсифікації бродіння дріжджових напівфабрикатів, стабілізації структурно-реологічних властивостей кондитерського тіста, що надало змогу удосконалити технології, скоротити тривалість технологічного процесу, комплексно покращити якість, безпечність і фізіологічні властивості виробів, їх збереженість. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іоргачова К. Г. Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, О. М. Котузаки // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 217-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |