Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Головко М. П. Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 139-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%281%29__19 Визначено вплив зовнішніх чинників під час зберігання напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного на зміну вмісту в ньому білка та вологи. Проведено дослідження органолептичних властивостей після заморожування та в процесі зберігання напівфабрикату. Описано динаміку мікробіологічного стану напівфабрикату. На підставі одержаних даних обгрунтовано та запропоновано оптимальні терміни зберігання напівфабрикату з молюсків роду Anodonta. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 139-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |