Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Деркач А. В. Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста / А. В. Деркач, Т. О. Лісовська, І. Я. Стадник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%281%29__11 Проведено аналіз дії валків на середовище, розглянуто досить складний і непередбачуваний рух тіста в зазорі між валками та описано методику розрахунків оптимальних параметрів формуючих робочих валків, зокрема визначення впливу конструктивних параметрів на розхід тіста. Обгрунтовано функціональні залежності допустимого діаметра та зазору, утвореного між обертовими валками. Запропоновано блок-схему моделювання геометричних обмежуючих параметрів градієнтного поля течії в'язкої рідини та проведено розв'язування рівняння за основними конструктивними параметрами (h, r), що впливають на ефективність процесу розкачування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Деркач А. В. Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста / А. В. Деркач, Т. О. Лісовська, І. Я. Стадник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |