Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "Choice" / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_31 Наведено результати досліджень розроблених паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "СНОIСЕ" (пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи). За органолептичними, фізико-хімічними та функціонально-технологічними показниками встановлено, що оптимальний вміст фітокомплексу злакових культур у рецептурі паштету складає 15 %. Результати дослідження підтверджують можливість використання фітокомплексу у виробництві паштетів оздоровчо-профілактичного призначення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "Choice" / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |