Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Москалюк О. Є. 
Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "Choice" / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_31
Наведено результати досліджень розроблених паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "СНОIСЕ" (пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи). За органолептичними, фізико-хімічними та функціонально-технологічними показниками встановлено, що оптимальний вміст фітокомплексу злакових культур у рецептурі паштету складає 15 %. Результати дослідження підтверджують можливість використання фітокомплексу у виробництві паштетів оздоровчо-профілактичного призначення.
  Повний текст PDF - 346.586 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Москалюк О.
  • Гащук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "Choice" / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Москалюк Оксана Євгеніївна (технічні науки)
  • Гащук Олександра Ізидорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського