Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Худік Л. М. 
Динаміка компонентів хімічного складу яблук, оброблених після збирання 1-метилциклопропеном / Л. М. Худік, О. В. Мельник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 231-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_30
Досліджено вплив післязбиральної обробки яблук ранньозимових сортів Кальвіль сніговий і Спартан інгібітором етилену 1-метилцикло-пропеном (1-МЦП, препарат "SmartFresh", 0,068 г/м<^>3) на зміну основних компонентів хімічного складу плодів під час зберігання впродовж шести місяців у фруктосховищі-холодильнику. Встановлено високу ефективність обробки яблук 1-МЦП щодо уповільнення втрат органічних кислот, у т. ч. аскорбінової, збереження рівня сухих розчинних речовин, а також залежність зміни вмісту компонентів хімічного складу від тривалості зберігання.
  Повний текст PDF - 379.528 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Худік Л.
  • Мельник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Худік Л. М. Динаміка компонентів хімічного складу яблук, оброблених після збирання 1-метилциклопропеном / Л. М. Худік, О. В. Мельник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 231-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Худік Людмила Миколаївна (технічні науки)
  • Мельник Олександр Васильович (технічні науки)
  • Мельник Олександр Валентинович (1986–) (технічні науки)
  • Мельник Олександр Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського