Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Осьмак Т. Г. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів / Т. Г. Осьмак, М. А. Федонюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_27 Розроблено композицію натуральних стабілізаторів на основі аналізу пінних характеристик молочних коктейлів. Об'єкт дослідження - технологія молочних коктейлів. Дослідження проведено у декілька послідовних етапів, відповідно до яких на основі аналізу фізико-хімічних властивостей натуральних гідроколоїдів і пінних характеристик модельних систем обрано найбільш технологічно ефективні стабілізуючі композиції для розробки нових видів молочних коктейлів. Досліджено вплив розроблених стабілізаційних систем на індекс розчинності сухих десертних сумішей. Нові за складом сухі молочні суміші на основі натуральних компонентів рекомендовано до використання у закладах ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Осьмак Т. Г. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів / Т. Г. Осьмак, М. А. Федонюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |