Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Осейко М. I. Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я / М. I. Осейко, Т. I. Романовська, В. I. Шевчик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 192-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_25 Проаналізовано роль жирних кислот омега-3 і холестерину в функціональних продуктах. Розглянуто концепцію ендоекології здоров'я з використанням системи КТІОЛ. Враховано реабілітаційну функцію їжі і води за рахунок лікувально-профілактичної дії есенціальних нутрієнтів, а також необхідність індивідуального і комплексного підходу до організму людини. Вперше запропоновано концепцію техне з використанням системи КТІОЛ-II для геронтологічної профілактики офтальмологічних захворювань. На основі теоретичних і експериментальних досліджень обгрунтовано масляну композицію КТІОЛ-ЛС2. Розроблено новий функціональний продукт КТІОЛ-БІО для використання в холестериновій дієті й оздоровчо-лікувальному харчуванні. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Осейко М. I. Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я / М. I. Осейко, Т. I. Романовська, В. I. Шевчик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 192-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |