Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Осейко М. I. 
Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я / М. I. Осейко, Т. I. Романовська, В. I. Шевчик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 192-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_25
Проаналізовано роль жирних кислот омега-3 і холестерину в функціональних продуктах. Розглянуто концепцію ендоекології здоров'я з використанням системи КТІОЛ. Враховано реабілітаційну функцію їжі і води за рахунок лікувально-профілактичної дії есенціальних нутрієнтів, а також необхідність індивідуального і комплексного підходу до організму людини. Вперше запропоновано концепцію техне з використанням системи КТІОЛ-II для геронтологічної профілактики офтальмологічних захворювань. На основі теоретичних і експериментальних досліджень обгрунтовано масляну композицію КТІОЛ-ЛС2. Розроблено новий функціональний продукт КТІОЛ-БІО для використання в холестериновій дієті й оздоровчо-лікувальному харчуванні.
  Повний текст PDF - 443.184 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осейко М.
  • Романовська Т.
  • Шевчик В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осейко М. I. Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я / М. I. Осейко, Т. I. Романовська, В. I. Шевчик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 192-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського