Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Тищенко В. І. Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тищенко В. І. Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |