Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Тищенко В. І. 
Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_22
  Повний текст PDF - 346.862 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тищенко В.
  • Божко Н.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тищенко В. І. Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тищенко Василь Іванович (технічні науки)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського