Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Ковбаса В. М. 
Дослідження якості картопляних чипсів під час зберігання / В. М. Ковбаса, О. А. Коваленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_19
Досліджено терміни зберігання картопляних чипсів, обсмажених у стабілізованих антиоксидантом купажованих зразках фритюрного жиру, збагачених поліненасиченими жирними кислотами <$E omega - 6> і <$E omega - 3> та упакованих у поліетиленову плівку й металізований біоксально-орієнтований поліпропілен (БОПП/мет.БОПП). Встановлено, що упакування стабілізованих антиоксидантом картопляних чипсів у металізований біоксально-орієнтований поліпропілен надає змогу подовжити їх термін зберігання порівняно з чипсами, упакованими в поліетиленову плівку, в 1,5 раза.
  Повний текст PDF - 378.467 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковбаса В.
  • Коваленко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковбаса В. М. Дослідження якості картопляних чипсів під час зберігання / В. М. Ковбаса, О. А. Коваленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  • Коваленко Олена Артурівна (технічні науки)
  • Коваленко Ольга Анатоліївна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського