Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ковбаса В. М. Дослідження якості картопляних чипсів під час зберігання / В. М. Ковбаса, О. А. Коваленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_19 Досліджено терміни зберігання картопляних чипсів, обсмажених у стабілізованих антиоксидантом купажованих зразках фритюрного жиру, збагачених поліненасиченими жирними кислотами <$E omega - 6> і <$E omega - 3> та упакованих у поліетиленову плівку й металізований біоксально-орієнтований поліпропілен (БОПП/мет.БОПП). Встановлено, що упакування стабілізованих антиоксидантом картопляних чипсів у металізований біоксально-орієнтований поліпропілен надає змогу подовжити їх термін зберігання порівняно з чипсами, упакованими в поліетиленову плівку, в 1,5 раза. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковбаса В. М. Дослідження якості картопляних чипсів під час зберігання / В. М. Ковбаса, О. А. Коваленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 3. - С. 147-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_3_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |