Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сокол Т. Г. 
До питання про фахову підготовку екскурсійно-анімаційних кадрів у туризмі / Т. Г. Сокол // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_9
Розглянуто проблеми визначення сутності та змісту роботи екскурсоводів і гідів-перекладачів як головних суб'єктів інформаційно-екскурсійної діяльності в туризмі, через яку реалізується одна з важливих соціальних функцій туризму - соціокультурна. Вперше визначено відмінні та спільні риси в роботі екскурсоводів, гідів-перекладачів та аніматорів, майстерність яких базується на особистісних якостях, але остаточно досягається в результаті цілеспрямованого навчання та професійної підготовки на основі компетентнісного підходу. Дослідження базується на використанні таких методів, як аналіз і систематизація базових та професійних компетентностей, аналіз і узагальнення літературних джерел, рефлексія власного досвіду.
  Повний текст PDF - 403.441 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сокол Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сокол Т. Г. До питання про фахову підготовку екскурсійно-анімаційних кадрів у туризмі / Т. Г. Сокол // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського