Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Жулінська О. В. Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Б. А. Половін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_28 Застосовано метод аналізу ієрархій для визначення параметрів якості та безпечності функціональних харчових продуктів. З використанням інтегрованої системи розв'язання математичних, інженерно-технічних і наукових задач проведено послідовне використання даної методики на прикладі порівнювальних оцінок комплексних показників якості, що надає змогу розробити нормативні параметри якості та безпечності, а також норми, які б зобов'язували виробників відповідно маркувати харчові продукти, що мають статус функціональних. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жулінська О. В. Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Б. А. Половін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |