Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Жулінська О. В. 
Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Б. А. Половін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_28
Застосовано метод аналізу ієрархій для визначення параметрів якості та безпечності функціональних харчових продуктів. З використанням інтегрованої системи розв'язання математичних, інженерно-технічних і наукових задач проведено послідовне використання даної методики на прикладі порівнювальних оцінок комплексних показників якості, що надає змогу розробити нормативні параметри якості та безпечності, а також норми, які б зобов'язували виробників відповідно маркувати харчові продукти, що мають статус функціональних.
  Повний текст PDF - 404.27 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жулінська О.
  • Свідло К.
  • Половін Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жулінська О. В. Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Б. А. Половін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Жулінська Оксана Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Каріна Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Карина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського