Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Махинько В. М. 
Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми / В. М. Махинько, В. І. Дробот, І. О. Соколовська, Л. М. Черниш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 208-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_27
  Повний текст PDF - 384.007 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Махинько В.
  • Дробот В.
  • Соколовська І.
  • Черниш Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Махинько В. М. Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми / В. М. Махинько, В. І. Дробот, І. О. Соколовська, Л. М. Черниш // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 208-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Махинько Валерій Миколайович (технічні науки)
  • Дробот Віра Іванівна (технічні науки)
  • Соколовська Ірина Олександрівна (технічні науки)
  • Черниш Людмила Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського