Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Любцова Ю. Л. Визначення оптимального складу суміші зелених соусів за вмістом вітаміну С / Ю. Л. Любцова, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_29 Розглянуто шляхи визначення оптимального співвідношення компонентів зеленого соусу для максимального забезпечення добової потреби вмісту вітаміну С у суміші за допомогою методу математико-статистичного аналізу. За підсумками проведених експериментів побудовано області факторного простору по регресійній лінійній, квадратичній, спеціальній і повній кубічній моделі, завдяки чому був підібраний оптимальний склад рецептури зеленого соусу, в якій вихід вітаміну С в готовому продукті є оптимальним, тому соус може вважатися функціональним продуктом. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Любцова Ю. Л. Визначення оптимального складу суміші зелених соусів за вмістом вітаміну С / Ю. Л. Любцова, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |