Янчик М. В. 
Якість кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками впродовж зберігання / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. П. Янчик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 222-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_28
  Повний текст PDF - 394.342 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчик М.
  • Нєміріч О.
  • Гавриш А.
  • Янчик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчик М. В. Якість кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками впродовж зберігання / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. П. Янчик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 222-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчик Марія Володимирівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського